GENERAL HOTEL INFO

TRENDY LARA
Localizare: Trendy Lara este cel mai nou hotel din lantul Trendy si se afla localizat in zona Lara la 15 km distanta de aeroportul din Antalya si la 25 km de centrul orasului Antalya.
Plaja: accesul la plaja se face cu catamaran; traversarea raului Aksu dureaza 3- 4 minute si se ajunge la plaja privata cu nisip.
Cazare: Hotelul a fost deschis in anul 2006, se extinde pe o suprafata de 70.000 mp si are un total de 674 de camere.  Tipurile de camera disponibile sunt: camere standard lad view, camera standard vedere partiala mare, camera standard vedere mare, camera pentru persoane cu dizabilitati, camera family cu vedere la gradina sau vedere la mare. Garden suite, family garden suite, duplex family room, vile.
Facilitati standard in camera: parchet, teefon, uscator de par, fierbator de apa, canapea si masa de lucru, mini bar, TV satelit, canale radio prin TV, baie, WC, telefon in baie, halat de baie si papuci, aer conditionat, seif electronic.
Facilitati: mesele incluse in concept se servesc in restaurantul principal TRENDY si gustarile in DOM BISTRO. Restaurantele a la carte Noma – bucatarie internationala, Luna Pienna- specific italienesc, Turquoise – bucatarie greceasca, Sakamai- orientul indepartat, the Red- Steak House sunt contra unei taxe de servire de 7 eur/persoana cu exceptia restaurantului Teppanyaki ce are taxa de 20 eur/persoana. Gustarile se servesc in zona SNACK & FOOD CORNER & PATISSERIE, iar in categoria barurilor sunt Trendy Lobby Bar, N-Joy Sports Bar, Beach Bar, Pool Bar,Vitamin Bar, Villa Bar, Eclair (Patisserie) Bar, Snack Bar, Night Club.
Petrecerea timpului: piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, aqua park pentru adulti si copii, gimnastica de dimineata, volei pe plaja, jocuri, activitati sportive, aerobic, masa de tenis, gimnastica in apa, tir cu arcul, spectacole de dans si de acrobatie, show-uri musicale, competitii, performante live, activitati sportive, teren de tenis, racheta de tenis si mingi, centru fitness, baschet, volei, minifotbal, mini club pentru varstele 4-8 ani, si club pentru adolescenti 12-17 ani.
Contra cost: fresh-urile, bauturile imbuteliate, bauturile energizante, vinurile imbuteliate, vitam bar, masaj, serviciile cosmetic in centrul spa, coafor, fax, telefon, servicii imprimare, magazinele din complex, inchiriere masina, fotograf, biliard, jocuri video, diving, surf, sporturi nautice cu motor, sala de jocuri, nocturna terenuri de tenis
Masa: concept ultra all inclusive
Pet friendly: nu


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Oradea catre TRENDY LARA , Antalya, Turcia