GENERAL HOTEL INFO

 Delphin Palace 5*

Localizare:  Hotelul este localizat pe plaja, in Lara la o distanta de 19 km de Antalya, 10 km de aeroport.
Plaja: Proprie cu nisip si  pietris  si beneficiaza de ponton.  Prosoapele si saltele sunt gratuite la plaja si la piscina.
Cazare:  Hotelul este format dintr-o singura cladire cu 8 etaje si totalizeaza 557 de camere: 40 family rooms, 24 de junior suite  si 487 de camera standard si 6 camere pentru persoane cu dizabilitati. Are 5 lifturi panoramice, o zona de lobby primitoare, scena de dans, Cafeneaua Avanti, restaurantul Delphin, restaurante a la carte  si de asemenea magazine precum si diferite activitati de petrecere a timpului.
Servicii/Facilitati: Piscine interioare si exterioare, sali de conferinte, spa si wellness, activitati pentru copii. Servicii incluse: mic-dejun, mic-dejun tarziu, pranz si cina ( in restaurantul principal), midnight snack in Palm Sport si snack bar, 7 restaurante a la carte gratuit la prima rezervare, bauturi alcoolice, non-alcoolice, unele bauturi alcoolice de import, fresh-uri in Lobby Bar, Joia Bar& Disco, reumplere minibar zilnic cu bere, vin, apa, chips, cracker, ice tea,  ciocolata, cola, fanta, apa minerala, seif, 2 terenuri de tenis, masa de tenis, aerobic, gimnastica in apa, gimnastica, step, cinema, hamam, sauna, baie cu spuma, fitness center, jacuzzi, activitati pe durata zilei, competitii sportive si jocuri la piscina, show-uri, muzica live, animatie zilnica, disco, Amusement park,  Aqua park, Mini Club, room service cu schimbarea prosoapelor zilnic, asternuturile se schimba o data la 2 zile. Relax pool este disponibila pentru adulti si pentru copii peste 15 ani in varf de sezon. Servicii neincluse: Telefon, fax, shopping center, jocuri electronice, billiard, bowling, cosmetica, coafura, Jacuzzi, masaj, internet café, servicii de curatatorie, servicii medicale, sporturi acvatice cu sau fara motorizare, 24h room service, lectii de tenis.
Masa: concept de ultra all inclusive
Pet friendly: nu


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre DELPHIN PALACE , Antalya, Turcia