GENERAL HOTEL INFO

Localizare:  situat intr-o locatie privilegiata, aproape de atractiile turistice istorice si naturale din regiunea Marii Egee, la 66 km de aeroportul orasului Izmir, la 77 km de centrul orasului Izmir si la 5 km de orasul Kusadasi.


Plaja: acces imediat la plaja cu nisip.


Servicii/facilitati: piscina exterioara, parcare in limita locurilor disponibile, internet wifi, servicii de transfer, bar, restaurant, zona de plaja privata, terasa, gradina, teren de joaca pentru copii, servicii de curatenie, sali de conferinta si petreceri (cost suplimentar), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, lift, inchirieri auto, room service, spa si centru de wellness (cost suplimentar), teren de tenis, serviciu de concierge, bancomat, camera de bagaje, schimb valutar, receptie.


Unitatea de cazare dispune de un total de 354 de camere, acestea fiind distribuite in cele 2 cladiri cu 5 respectiv, 6 etaje:
Camera deluxe (suprafata 28mp): televizor, aer conditionat, seif, telefon, uscator de par, grup sanitar, internet wifi, balcon privat.
Suita (suprafata 40mp): cuprinde un living spatios si un dormitor separat, baie, aer conditionat, TV prin satelit, minibar, telefon, seif, uscator de par, grup sanitar.
Family room: televizor, aer conditionat, seif, telefon, uscator de par, grup sanitar, internet wifi.


Masa: Concept All Inclusive.


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre TUSAN BEACH, Bodrum, Turcia