GENERAL HOTEL INFO

GRAND AQUA CLUB
Localizare: cel mai nou membru al grupului Sezer, Club Grand Aqua se afla in Side -Çolaklı. Este construit pe o suprafata de 28.000 mp langa Club Grand Side si are are 234 camere in total. Distantele sunt 55 km de aeroportul din Antalya, la 13 km de orasul antic Side si 15 km de centrul orasului Manavgat.
Plaja: plaja proprie cu nisip. Sezlongurile, saltelele, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Cazare: 234 camere in total: 180 de camere standard, 18 camere de familie (45 m2 usa comunicanta, 2 camere cu paturi, bai / toalete), 36 apart family room (60 m2 cu usi comunicante, 2 camere cu pat, 1 camera de zi, 2 bai / toalete).
In toate camerele sunt disponibile: incalzire centrala, difuzare prin satelit, TV LCD, seif, uscator de par, telefon, minibar, incalzitor de apa, ceai, cafea. Exista camere speciale pentru persoane cu dizabilitati. Fumatul nu este permis.
Facilitati: Restaurant principal - Atlantis, restaurant snack pe plaja Pomodoro, restaurant a la carte (bucatarie italiana si peste), bar in lobby, bar pe plaja, restaurant de gustari in apropiere de Club Grand Side, baruri, lumea apei Amazon, piscina cu valuri, piscina interioara, canal de apa lung de 350 de metri, piscina pentru copii, crazy river, scooter, Baie turceasca, sauna, baie de aburi, piscina interioara, sali de masaj, aromaterapie, masaje din Orientul Extrem, ingrijire a pielii si a corpului, sala de fitness dotata professional. Activitati de dimineata pentru adulti, adolescent si copii, distractii de noapte, cabarete și spectacole de muzica, club pentru copii, parc pentru copii, animatie pentru copii.
Masa: all inclusive


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Suceava catre CLUB GRAND AQUA, Antalya, Turcia

Solicita oferta