Granada Luxury Belek

Granada Luxury Belek are 2 mini-cluburi pentru copiii, precum şi un parc de distracţii. Zona Wonderland ofera divertisment pentru cei mai tineri dintre oaspetii hotelului, prin parcurile acvatice deosebite, la care se ajunge usor, cu liftul.

Resortul ofera minicinema, minidiscoteca, restaurant si servicii de babysitting (la cerere – contra cost).

Cu siguranta insa,  turistii de toate varstele pot avea o vacanta de vis aici. Cea mai mare piscina din Antalya va asteapta, intr-un decor de poveste. 

De altfel, facilitatile cele mai apreciate de catre oaspetii romani sunt cele 3 piscine, camerele decorate modern, toate dotate cu aer condiţionat, minibar, TV şi cutie de valori, centrul SPA, programul de divertisment, si varietatea de opţiuni culinare. Indiferent ca veti alege sa luati masa la restaurantul principal, cel à la  carte sau la snack bar, mancarea este delicioasa si meniul este bogat.

Posibilitatile de relaxare si divertisment sunt foarte multe, amintesc aici doar cateva: spectacole de animatie, programe la piscina si la plaja, polo pe apa, volei, tenis de masa, biliard, noapte turceasca, muzica live si spectacole de noapte.

Hotelul Granada Luxury este situat în Belek, la o distanta de 35 de km de aeroportul din Antalya. Parcul de distracții Aqua Park și Delfinariul Troy se află la doar 2 km de hotel.

view details

Kaya Palazz

Hotelul are un total de 493 camere in cladirea principala, 120 luxury lagoon suits (camere noi) si 13 vile.

Kaya Palazzo ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 5 restaurante a la carte (italian, steak, asiatic, pescaresc, libanez), restaurant principal Kaya All inclusive, 7 baruri, patiserie, club, spectacole de muzica live si  programe de animatie.

Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club si junior club (4-16 ani), loc de joaca, aquapark cu 8 tipuri de tobogane, piscina pentru copii, mini disco, diverse activitati, zona pentru copii in restaurantul principal, meniu pentru copii.

La dispozitia oaspetilor sunt si cele 2 piscine interioare, sauna, baia turceasca, centru spa (suprafata 3500 mp), centru fitness, terenuri de fotbal si tenis, tenis de masa, volei pe plaja.

Resortul Kaya Palazzo este situat pe plaja, la 35 km de centrul orasului Antalya si  la 27 km de aeroportul din Antalya.

Plaja hotelului este cu nisip, are o lungime de 200 m si dispune si de ponton.

view details