Soley Tour

Adresa sediu: Strada Banul Antonache nr. 51, etaj 3, sector 1
Nr. Reg. Com.: J23/3175/2020
CUI: RO42846383

Licenta de turism: 2316 / 17.11.2020
Polita de asigurare: IAT nr. 10
Brevet Turism: 30.06.2020
Manager Turism: ADALI ERDINC

Tel.: 0374 800 900
E-mail: office@soleytour.com

30px
30px

Misiunea Noastră

Misiunea asumată de Soley Tour este aceea de a-i ajuta pe oameni să experimenteze lumea dincolo de clișee, să devină călători, nu doar turiști. Să-și dăruiască timp pentru a descoperi locuri noi, savori inedite, civilizații diferite. Să-și amintească să se bucure de fiecare clipă și de fiecare experiență.

Crezul nostru este acela de a transforma visele și așteptările privind vacanțele în realitate.

Grija față de fiecare turist și sprijinul oferit agențiilor de turism partenere sunt cele mai importante obiective ale companiei.

Despre noi

Sunway Travel SRL  din  Bucuresti isi desfasoara activitatea din anul 2020 si are ca scop promovarea serviciilor turistice de calitate atat turistilor straini interesati sa descopere “secretele” Romaniei cat si turistilor romani dornici de a vizita alte tari.

Licentiata ca tour-operatoare sub numarul 2316/17.11.2020 , agentia Soley Tour dispune de personal de specialitate: manageri pe fiecare produs, ghizi turistici atat romani cat si straini, dar si conditii tehnico-materiale care permit oferirea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime.

Servicii oferite:

- concedii in tara si strainatate: pachete  compuse din zbor cu avion , cazare 7 nopti, transfer si alte servicii personalizate pe urmatoarele destinatii :

·         Turcia (Antalya, Bodrum)

·         Egipt (Hurghada )

·         Cipru de Nord & Sud

·         Circuite cu avion - Kapadokya (Turcia)

·         Sejur pe yacht Bodrum

·         Cazari individuale in toata lumea

- bilete de avion cu decolare din Timisoara, Cluj - Napoca, Oradea , Bucuresti, Suceava,Arad, Iasi, Targu Mures  (curse charter)

- bilete de avion cu diverse companii aeriene (curse regulate)

La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si strainatate, parteneriate menite sa satisfaca cele mai variate gusturi.

Intentia noastra este aceea de a asigura clientilor cele mai bune servicii, la cele mai mici costuri. Datorita promptitudinii, competentei si profesionalismului care ne caracterizeaza am devenit un partener de incredere pentru clientii si colaboratorii nostri.

Echipa Soley Tour este formată din profesioniști pasionați de vacanțe și cu o vastă experiență în domeniu, orientați către client.

Echipa Soley Tour se ghidează după principii precum seriozitate, profesionalism, corectitudine, siguranță.

Totodată, punem accent pe creativitate și pe găsirea celor mai potrivite soluții pentru clienții noștri.

Valorile Soley Tour: angajament, pasiune, profesionalism, respect & responsabilitate.

Datorită experienței în domeniu, echipa Soley Tour selectează cei mai viabili parteneri - unități de cazare și companii aeriene - oferind astfel atât calitate, cât și prețuri competitive în destinații de vacanță populare și apreciate de turiștii din întreaga lume.

 

Certificat inregistrare
Licenta turism
Polita asigurare
Certificat - Manager Turism
Solicita oferta