Cipru de Nord
width: 100%, height:1px

Cipru de Nord

Ciprul de Nord reprezinta o destinatie atractiva datorita prezentei a celor mai frumoase orase istorice din intreaga insula Cipru.

  • Regiunea Ciprului de Nord reprezinta destinatia ideala pentru cei care doresc o vacanta pe o insula ce conserva farmecul anilor 70-80. Ciprul de Nord este o republica recunoscuta numai de Turcia astfel zborurile directe sunt legate de aceasta tara prin intermediul unei escale in orasul Istanbul.

Vezi oferta!

Hoteluri Recomandate

width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

Limak Cyprus Deluxe Hotel Cipru de Nord

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: restaurant principal, restaurante a la carte cu specific itakienesc, asiatic, grill restaurant, snack restaurant, lobby bar, pool bar, beach bar,  patiserie,  4 piscine exterioare, aquapark cu 7 tobogane, 3 piscine pentru copii, piscina interioara, plaja privata, mini club pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani, junior club pentru copiii intre 8-12 ani, teenage club pentru copiii intre 12-16 ani, discoteca, parcare, programe de animatie pe timp de zi si de noapte, shopping center, sporturi acvatice (contra cost), billiard, centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj (contra cost), coafor (contra cost), centru wellness (contra cost), internet cafe (contra cost), 2 terenuri de tenis, lectii de tenis si echipament (contra cost).

Vezi oferta!

width: 100%, height:1px

Limak Cyprus Deluxe Hotel

Limak Cyprus Deluxe Hotel este situat pe malul marii, în zona Bafra, care se află la 25 km de cea mai apropiată așezare, la 65 km de aeroportul Ercan și la 40 km de centrul orașului Famagusta.

 

Vezi oferta!

width: 100%, height:1px
Solicita oferta