Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Nume hotel
Data plecare
Data intoarcere

Hoteluri Recomandate

width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

Titanic Deluxe Bodrum

Resortul, se intinde pe o suprafata de peste 80.000 mp si te asteapta cu servicii de primire deosebite, o multitudine de magazine, 11 baruri, 12 restaurante si patiserii, piscine exterioare si piscine interioare, plaja cu sezlonguri umbrelute si baldachine, loc de joaca pentru copii, topogane, SPA , mini club si sali de conferinte.

Serviciile de primire includ bauturi, fructe si dulciuri in camera , parcare gratuita, spalarea masinii la check out, informatii despre hotel in format printat si cadouri speciale pentru copii.

Piscinele exterioare si interioare sunt incalzite, exista piscina speciala pentru copii cu zone separate in functie de varsta, piscine in zonele cu tobogane, piscine private incalzite pentru zona de de vile si aquapark cu 5 tobogane pentru adulti si 5 tobogane pentru diferite varste.

Hotelul pune la dispozitia turistilor, 393 de camere si 7 vile

Vezi oferta

width: 100%, height:1px

Bodrum Yacht Experience

O experiență la SU-PER-LA-TIV

 

Relaxare și Explorare. Două noțiuni aparent antagonice, dar care definesc complexitatea pachetului turistic pe care Soley Tour îl oferă românilor. 

Un produs unic pe piața vacanțelor din țara noastră, Bodrum Yacht Experience se adresează turiștilor care vor să descopere o altă valență a Turciei, la bordul unui yacht luxos, pe care vor fi tratați regește în atmosfera unică a Mării Egee. 

Itinerariul pornește din Marina Bay Bodrum, iar vreme de șapte zile yachtul alunecă pe apele liniștite și turcoaz ale Mării Egee, timp în care oaspeții se relaxează, pot experimenta diverse sporturi acvatice sau pot vizita satele izolate aflate de-a lungul coastei turcești.

În funcție de dorințele și solicitările clienților, pachetele turistice pot fi personalizate.

Vezi oferta

width: 100%, height:1px
Solicita oferta